barn i bæresele
Artikel

Slynge­vejlederens tip: Sådan kommer du i gang med at bruge et bæreredskab

Vil du gerne bære dit barn i en vikle eller en bæresele men oplever, at det er svært at komme i gang? I artiklen her får du hjælp til at vælge det rette bæreredskab og få en god start med babybæring.

Artiklen er udgivet på Mødrehjælpens hjemmeside www.engodstart.dk.

Alle, der ønsker det, kan lære at bære deres børn i bæreredskaber. Du kan starte med at bruge et bæreredskab allerede, når dit barn er nyfødt, men du kan også sagtens bære et ældre barn, ligesom du kan bære flere børn samtidig.

Øvelse gør mester

Det kan virke uoverskueligt at lære at bære barnet i et bæreredskab, men det behøver det ikke være, fortæller slyngevejleder Birgitte Kassa. Det vigtigste er, at du altid sørger for frie luftveje og husker, at øvelse gør mester.

”Som forældre vil vi gerne gøre det perfekt fra starten af, men det kan bremse os så meget, at vi slet ikke kommer i gang. Det er rigtig ærgerligt,” siger Birgitte Kassa.

Hendes råd er at kaste sig ud i det og lære undervejs. Sikkerheden skal der selvfølgelig være styr på, understreger hun. Men hun opfordrer til, at du skelner mellem sikkerhedsråd og ergonomiråd.

KLIK HER OG SE HELE ARTIKLEN PÅ ENGODSTART.DK

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *