Selfie - høstmarked
Blog

Skal vi være dus?

Lynpræsentation af mig, arbejdet, familien og vores valg

Det kan egentlig siges ret kort: Jeg er en ikke-kaffe-drikkende-mor-til-to-kvinde et sted i 30’erne med enorm hang til søde sager og en forkærlighed for bøger, der kan bladres i frem for de digitale versioner. Jeg er til falds for Instagramnørderier og strikketøjshyggerier (sidstnævnte har dog ligget stille temmelig længe). Jeg nyder tilværelsen med min kæreste og vores to spilopmagerbørn. Sammen drømmer vi om villa, Volvo og vovse men har i stedet prioriteret mindre arbejde, færre kvadratmeter og mere tid og ro til hverdagens familieliv.

Vi har efter en del overvejelser valgt institutionstilbuddet til. Vores ældste datter på 4,5 år har et år tilbage i børnehave og vores yngste datter på 1,5 år er blevet hjemmepasset frem til nu, hvor hun netop er startet i vuggestue. Vi er konstant opmærksomme på at holde fast i vores eget ønske om at give børnene mange fridage og undgå lange institutionsdage. Det lykkes vi med langt hen ad vejen takket være hjælpsomme bedsteforældre og vores fleksible arbejdsliv.

Mit arbejdsliv folder jeg ud i min enkeltmandsvirksomhed Mir Kommunikation, hvor jeg arbejder som freelancejournalist og tekstforfatter. Mit liv som selvstændig er opstået på baggrund af et ønske om at skabe en god balance mellem arbejdstid og familietid. Dét er jeg lykkedes med, hvilket jeg er pivstolt af. Der faldt ganske vist også en appelsin ned i min turban på netop det rette tidspunkt, men det var mig selv, der fandt modet til at takke ja til den eksotiske frugt.

Jeg er fortaler for, at vi ikke alle skal leve ens. Jeg tror på gevinsten ved mangfoldighed og vigtigheden af at turde lytte til sin mavefornemmelse og gå efter sine drømme. Dermed ikke sagt at det er nemt, men det er min erfaring, at det ofte er værd at forsøge. Derfor sidder jeg i skrivende stund og skriver dette blogindlæg til mit nye hjertebarn etboerneliv.dk. Jeg håber, at I her vil finde inspiration og viden, der får jer til at reflektere over jeres egen færden i verden og måde at være familie på. Så I træffer de beslutninger, der giver jer den rette mavefornemmelse, når I går i seng om aftenen.

Tak fordi I læser med.

/Miranda

PS: Vil I vide mere om min motivation for at skabe www.etboerneliv.dk, skal I læse mine tidligere indlæg  “Velkommen til et boerneliv.dk“, “Skal? Skal ikke? Nu gør jeg det!” og ”Om legepladser og karrieremål”.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *