Selfie - vinter ved stranden
Blog

Skal? Skal ikke? Nu gør jeg det!

Ja så skete det altså. Efter flere års “skal – skal ikke”-overvejelser har jeg nu endelig taget springet og kastet mig ud i livet som blogger og redaktør af etboerneliv.dk.

Lysten har været stor. Men tvivlen ligeså. For findes der ærlig talt ikke nok blogs om børneliv allerede? Måske. For du kan sagtens få tilfredsstillet dit behov for at læse om speltboller, vikleguides, trætte forældre og skrigende unger på andre blogs end etboerneliv.dk. Er jeg så bare endnu en i mængden? Givetvis. Men ligesom med speltbollerne holder vi ikke alle af den samme opskrift på forældreskabet og livet med børn. Derfor har jeg skabt etboerneliv.dk.

Ambitionen med etboerneliv.dk er at skabe et forum, hvor praksis møder forskning. Hvor Ditte møder Dion Sommer. Hvor Tobias stifter bekendtskab med tilknytningsteorien. Og hvor Camilla opdager, at der findes alternativer til cry-it-out-puttemetoden. Jeg vil med andre ord bringe fagligt baseret viden ud til dem, den handler om: forældre, pædagoger, skolelærere, bedsteforældre og alle andre der arbejder med eller interesserer sig for aktuel viden om børneliv.

Skal forskningen da til at diktere vores forældreskab? Absolut ikke. Men ligesom med så mange andre elementer i vores liv kan forskningen gøre os klogere ved at udvide vores perspektiv og forståelsesramme. Ny viden giver os nye redskaber i værktøjskassen til at håndtere de udfordringer, som livet giver os. Det gælder også i forældreskabet. Derfor har jeg skabt etboerneliv.dk. Med håbet om, at I her finder inspiration og viden til at træffe de valg, der er de helt rette for netop jer.

På etboerneliv.dk finder I tre forskellige typer indlæg:

Her kan vi mødes

Der kommer nyt på etboerneliv.dk, når jeg har noget relevant at dele – uanset om det er fire gange på en uge eller to gange på en måned. Hvis I gerne vil have besked, når der er nyt på etboerneliv.dk, kan I tilmelde jer nyhedsbrevet via boksen her på siden.

Vil I vide mere om mit arbejde som freelancejournalist og tekstforfatter med fokus på børneliv, så kan I smutte forbi min firmaside www.mirkommunikation.dk.

Mit daglige kaotiske og kærlige familieliv kan I følge med i på min instagramprofil @etboerneliv.

Jeg håber, at etboerneliv.dk bliver et aktivt sted for alle med interesse i nutidens børneliv. I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte mig, hvis I har noget på hjerte.

Velkommen til! Og tak fordi I kigger forbi.

/Miranda

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *